Loading Laddar...
 

Personbil, B

Vid inskrivning får du Elevcentralen Premium, det behövs inga böcker!
Elevcentralen Premium är en ny Internetbaserad körkortsutbildning som vunnit pris för bästa "Blended Learning 2015". Du kan välja om du vill läsa text, titta på film eller få informationen uppläst. Tävla mot andra i Körkortskampen. Att ta körkort ska vara roligt!
Se mer här: http://korkort.nu/premium


Det är bra om du kan varva teori och körning. Detta  för att du ska kunna tillämpa dina teoretiska kunskaper då du övningskör. Det är därför bra om du skriver in dig på en trafikskola redan när du börjar övningsköra hemma. Fler elever skriver idag in sig redan vid 16 års ålder. Då får du tillgång till allt material som du behöver för att kunna övningsköra effektivt hemma. Det fina med Elevcentralen Premium är att du alltid har tillgång till aktuell information, direkt på nätet! Tidigare var det vanligt att eleverna fick ta över ett storasyskons böcker, som ibland var lite för gamla. Reglerna ändras ju kontinuerligt.

Du får köra VW Golf, 1.6 TDI som är en lättkörd och härlig bil!
Dessutom släpper den ut relativt lite koldioxid, (CO2: 99 g/km) eftersom det är en miljöbil. Bilarna har parkeringshjälp, backkamera och hjälp för start i lutning.

Volkswagen Golf 1.6 BlueMotion Technology Masters