Loading Laddar...
 

Personbil, B

Vid inskrivning får du Elevcentralen Premium, det behövs inga böcker!

Elevcentralen – dina körkortsfrågor online

I appen "Körkort nu med Elevcentralen"har du hela din körkortsutbildning samlad på ett ställe. Här kan du boka körlektioner, plugga teori, spela spel och utbyta erfarenheter och tips med andra som också håller på att ta körkort. Det digitala materialet "Körkort nu med Elevcentralen" ingår när du skriver in dig. Vill du hellre ha pappersböcker kan du så klart välja det.

Det är bra om du kan varva teori och körning. Detta för att du ska kunna tillämpa dina teoretiska kunskaper då du övningskör. Det är därför bra om du skriver in dig på en trafikskola redan när du börjar övningsköra hemma. Fler elever skriver idag in sig redan vid 16 års ålder. Då får du tillgång till allt material som du behöver för att kunna övningsköra effektivt hemma. Det fina med det digitala utbildningsmaterialet "Körkort nu med Elevcentralen" är att du alltid har tillgång till aktuell information, direkt på nätet! Tidigare var det vanligt att eleverna fick ta över ett storasyskons böcker, som ibland var lite för gamla. Reglerna ändras ju kontinuerligt.

Du får köra VW Golf, 1.6 TDI som är en lättkörd och härlig bil!
Dessutom släpper den ut relativt lite koldioxid, (CO2: 99 g/km) eftersom det är en miljöbil. Bilarna har parkeringshjälp, backkamera och hjälp för start i lutning.

Volkswagen Golf 1.6 BlueMotion Technology Masters